Deschidem un birou parlamentar la Chişinău, Republica Moldova

Deschidem un birou parlamentar la Chişinău, Republica Moldova

Deschidem un birou parlamentar la Chişinău, Republica Moldova

În calitate de deputat în Parlamentul României din partea USR şi ales în Circumscripţia nr. 43 - Diaspora, în prezent vicepreşedinte al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării şi membru în Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, voi inaugura duminică, 4 august 2019, începând cu ora 11.00, biroul parlamentar din Chişinău, Republica Moldova.

Doresc să fiu cât mai aproape de cetăţenii români din Republica Moldova, pentru a le afla problemele şi pentru a-i sprijini în rezolvarea acestora din poziţia de parlamentar al României. Mai mult, relaţia dintre cele două ţări surori este una foarte specială: pe lângă unitatea lingvistică, istorică, culturală şi de credinţă, ceea ce ne mai uneşte este şi dorinţa şi disponibilitatea cooperării în planul dezvoltării economice.

În cei peste 10 ani petrecuţi în străinătate am simţit cum o comunitate prosperă este o comunitate în care grija pentru ce este în jur şi pentru mai binele comun nu sunt doar cuvinte fără conţinut. Un lucru extraordinar pe care cetăţenii îl pot face este să se implice activ în expunerea problemelor pe care le întâmpină, dar şi să ia parte la rezolvarea lor. O comunitate puternică este o comunitate implicată şi interesată de rezolvarea problemelor comune. De aceea îi invit românii din Republica Moldova să îmi comunice problemele şi provocările pe care le întâmpină în relaţia cu statul român, ştiut fiind faptul că prin dialog onest şi implicare responsabilă se pot rezolva multe din problemele care ne apasă.

În data de 4 august 2019 inaugurăm biroul parlamentar de la Chişinău şi îi aşteptăm pe cetăţenii care doresc să ne aducă la cunoștință diverse probleme cu care se confruntă în raport cu autorităţile publice locale şi naţionale din România.

Informaţii de contact:
Deputat Nicolae Daniel Popescu
Camera Deputaţilor, Parlamentul României
Adresa:
Cabinet Parlamentar Chişinău
Str. Bulgară, Nr. 34
Telefon Cabinet / Programări: +40 752 383 427
Programări online:https://www.daniel-popescu.ro/solicitati-o-audienta/
E-mail: daniel.popescu@cdep.ro

Distribuie

Articole Similare

Close