Să promovăm taberele „ARC”

Să promovăm taberele „ARC”

Să promovăm taberele „ARC”

Programul de tabere „ARC” Centenar (ediția 2018) este organizat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, fiind dedicat tinerilor români care locuiesc în afara granițelor țării și care vor să-și aprofundeze cunoștințele de istorie și civilizație românească. Ediția de vară 2018 se desfășoară în perioada 25 iunie – 28 august în Centrele de Agremen30t de la Sulina (județul Tulcea) și Oglinzi (județul Neamț). Ediția de iarnă va fi găzduită de Centrul de Agrement Căprioara (județul Hunedoara) și Centrul de Agrement Săcelu (județul Gorj).

De-a lungul edițiilor precedente, programul s-a bucurat de un succes deosebit, dovadă stând popularitatea acestuia în rândul românilor din afara granițelor.

În cadrul diverselor deplasări în străinătate, am primit numeroase întrebări privitoare la organizarea acestui program. Cu fiecare ocazie, am susținut și voi susține oportunitatea desfășurării unui astfel de program, încurajând participarea la acesta.

Comunicat de presă: http://www.cdep.ro/relatii_publice/site2015.text_presa?pid=15317.

Distribuie

Close