Oportunități

Lucrează alături de mine!

Intenția mea este ca pe parcursul actualului mandat de deputat să încurajez implicarea tinerilor în activitatea politică și parlamentară. Fiind eu însumi parlamentar tânăr, aflat la primul mandat, împărtășesc cu toți cei aflați la început de drum atât angoasele debutului, cât și dorința de a acumula cât mai multă experiență relevantă.

Tinerii care sunt interesați să urmeze o carieră publică (fie ea administrativă sau politică) și doresc să cunoască din interior activitatea zilnică a unui parlamentar, sunt invitați să-și exprime intenția de a desfășura un stagiu de voluntariat pe o perioadă determinată (1-3 luni) în București la Palatul Parlamentului sau la birourile teritoriale din Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Chișinău.

Pentru exprimarea intenției de a derula un stagiu de voluntariat este nevoie de trimiterea unui CV și a unei scrisori de motivație de 1-2 pagini, din care să reiasă un portret succint al candidatului la stagiatură. Acestea vor putea fi trimise pe adresa biroului parlamentar, la adresa de email daniel.popescu@cdep.ro (rog să includeți în cc. pe dl Dan Pașcău, consilier - pascaudan@gmail.com).

Aștept să lucrăm împreună!

 

Vino în vizită la Parlament!

O dată la câteva luni organizez un tur oficial al Parlamentului pentru aproximativ treizeci de persoane. Cei interesați să cunoască istoria și arhitectura acestei clădiri sunt invitați să mi se alăture. Participarea nu ține cont de vârstă. Tot ce contează este dorința de a vedea cum arată în interior cea mai importantă clădire din România și cea mai mare clădire administrativă de uz civil ca suprafață din lume. Ea figurează în Cartea Recordurilor și ca cea mai scumpă clădire administrativă din lume și ca cea mai grea clădire din lume.

În cadrul vizitei la Parlament va exista, pe lângă turul propriu-zis, o sesiune de întrebări și răspunsuri în cadrul căreia participanții vor putea adresa propriile curiozități și nelămuriri legate de activitatea mea parlamentară și politică.

Cei care doresc să ia parte la un astfel de tur ori să lămurească anumite aspecte se pot adresa prin e-mail domnului Dan Pașcău la adresa de email daniel.popescu@cdep.ro (cc. pascaudan@gmail.com).

Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem la Parlament!

Close