Studenți la Drept - în vizită la Parlament!

Studenți la Drept - în vizită la Parlament!

Studenți la Drept – în vizită la Parlament!

În data de 9 octombrie 2018, am avut plăcerea de a primi un grup de studenți la Drept din cadrul ELSA (Asociația Europeană a Studenților la Drept) în vizită instituțională la Parlament. Programul vizitei a cuprins un tur interactiv prin muzeul Parlamentului, biblioteca Parlamentului, sala Comisiei pentru românii de peste granițe și sala de plen a Camerei Deputaților. Vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care și-au făcut timp pentru a discuta cu studenții și au contribuit astfel la realizarea programului acestei vizite.

Acest tur a fost urmat de discuții libere cu studenții, în cadrul cărora am căutat să le răspund la întrebări și să îi încurajez să urmeze o carieră publică, dacă sunt interesați de o asemenea perspectivă. De asemenea, cei prezenți au avut ocazia de a dialoga și cu domnii deputați Bogdan Rodeanu, vicepreședintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și Dumitru Lupescu, secretarul aceleiași comisii.

Aceasta este a patra vizită instituțională pe care am organizat-o pentru persoanele care doresc să cunoască mai multe detalii despre Parlament și despre activitățile care se desfășoară aici. Veți găsi mai multe detalii aici: https://www.daniel-popescu.ro/oportunitati

Distribuie

Close